• SUPBA-2.jpg
  • supba.jpg

2percenta SUPSV

social facebook box blue

Pripravujeme

  • 15.02.2024   Deň otvorených dverí

Študijné odbory

ANIMOVANÁ TVORBAOBRAZOVÁ A ZVUKOVÁ TVORBA - KAMERA, ZVUK, STRIHSCÉNICKÉ VÝTVARNÍCTVO - KOSTÝMOVÁ TVORBASCÉNICKÉ VÝTVARNÍCTVO - MAĽBA A DEKORAČNÁ TVORBASCÉNICKÉ VÝTVARNÍCTVO - MASKÉRSKA TVORBAMASMEDIÁLNA TVORBAVÝTVARNÉ SPRACÚVANIE KOVOV A DRAHÝCH KAMEŇOV ZAMERANIE - ZLATNÍCTVO A STRIEBORNÍCTVO fotografikavirtual

vos

Pridružené školy UNESCO

unesco

Slovensko, krajina v srdci Európy

SKvSE2012

TV-VÍZIA - internetová televízia

logo-vizia-tv

International Education Society

International Education Society

Kto je online

Máme online 16 hostí 
Koronavirus


Školský semafor v školskom roku 2021/2022 PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 29 November 2021 00:00

skolsky semafor 2021 2022

 
Prijímacie (talentové) skúšky PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 14 Apríl 2020 13:35

virus-4810549 640V zmysle ustanovenie MŠVVaŠ SR termíny prijímacích skúšok na stredné školy na overenie špeciálnych schopností, zručností alebo nadania - TALENTOVÉ SKÚŠKY - SA USKUTOČNIA V ROZSAHU JEDNÉHO KALENDÁRNEHO TÝŽDŇA NAJSKÔR JEDEN TÝŽDEŇ OD ODVOLANIA PRERUŠENIA VYUČOVANIA. Pre jednotlivé stredné školy konkrétne termíny určia okresné úrady, odbory školstva v sídle kraja v spolupráci s riaditeľmi škôl.

 

Prihlášky na štúdium je ešte stále možné posielať.  Na prihláškach na štúdium na strednej škole pre školský rok 2020/2021 (ID 056) nie je potrebné vyplniť potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti.

 

Pre prípad konania prijímacích skúšok elektronicky je potrebné, aby každý uchádzač mal na prihláške uvedený e-mailový kontakt, prostredníctvom ktorého je možné s ním,  (resp. s jeho zákonným zástupcom) komunikovať.

 
Oznámenie o prerušení výučby PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 16 Marec 2020 01:01

virus-4810549 640

Minister školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky v dôsledku ohrozenia života a zdravia detí, žiakov alebo zamestnancov škôl a školských zariadení na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 v nadväznosti na prerušenie vyučovania od 16. marca 2020 do 29. marca 2020 prerušuje aj naďalej vyučovanie na školách a školských zariadeniach v období od 30. marca 2020 do odvolania. Na základe uvedeného bude budova Školy umeleckého priemyslu, Sklenárova 7, 824 89 uzatvorená a vyučovanie v škole prerušené.

 

Informácie pre rodičov ako postupovať pri vybavovaní ošetrovného v prípade podozrenia na koronavírus nájdete na stránke Sociálnej poisťovne. Pri podozrení na koronavírus kontaktuje svojho lekára len telefonicky k dispozícii je aj infolinka tel. číslo 0800 221 234.

 

V záujme ochrany zdravia Vás i všetkých našich zamestnancov Vás žiadame, aby ste svoje dotazy, požiadavky a žiadosti zasielali do školy v elektronickej forme na adresu uvedenú na stránke školy www.zsssvba.sk alebo na adresu Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. . V prípade nutnosti osobného stretnutia je toto možné uskutočniť až po telefonickom dohovore. Školu môžete kontaktovať na tel. čísle 0910 881 887 v pracovných dňoch od 8:00 do 11:00h. Uvedené telefónne číslo bude k dispozícii výlučne v dobe mimoriadnych opatrení prijatých Krízových štábom SR.

 

O akýchkoľvek zmenách Vás budeme informovať na webových stránkach školy.

 

Cieľom prerušenia vyučovania a uzavretia školy nie je vyvolávať paniku a znepokojenie, ale naopak záujem na tom, aby sa predišlo šíreniu nákazy a aby sme ochránili nielen žiakov či zamestnancov školy, ale všetkých občanov, ktorí školské priestory využívajú.

 

S pozdravom

 

Ing. Milan Búci, PhD. v.r.

riaditeľ školy